avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Declaratie notariala pentru a scoate copilul din tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Declaratie notariala pentru a scoate copilul din tara

Buna ziua ,as dori sa plec in excursie cu copilul pe 28 decembrie 2016 si am declaratie notariala data de sotul meu valabila pana la 31 decembrie2016.As vrea sa stiu daca mai este valabila avand in vedere ca ma intorc pe 2 ianuarie 2017.
Cel mai recent răspuns: bianca1972 , utilizator 20:53, 14 Decembrie 2016
Declaratia vi se cere doar la iesirea din tara, sunteti in termen.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate pasaport bianca1972 bianca1972 Buna ziua,am un copil minor cu pasaport valabil pana in data de 06 iunie 2017.Pe data de 28 decembrie 2016 intentionam sa mergem in excursie in Grecia si as ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori am aproape 17 ani si as dorii sa stiu daca pot iesii din tara doar cu pasaport fara alte acte necesare,adica as dorii sa plec cu un prieten care are aceeasi ... (vezi toată discuția)
Plecarea cu copilul in strainatate poiuoiu poiuoiu Am un copil minor care se afla in grija mea. Eu si tatal locuim separat. In cazul in care doresc sa plec impreuna cu copilul in excursii in afara tarii, am ... (vezi toată discuția)