Expun urmatoarea situatie: avem un teren care are pe toata lungimea uneia din laturi un palc de salcami cu o latime de 6m evidentiata pe schita generala (schita in care se vad si proprietatile vecine) ca PDT (banuiesc prescurtarea de la padure tanara) suprafata care este inclusa in toata suprafata conform titlului de proprietate. Dincolo de salcami este o alta proprietate. Cadastristul care a facut intabularea a masurat si a dat cotele pana la salcami, iar in schita noua de intabulare schita terenului este mai mica, fiind scoasa practic suprafata cu salcami, micsorand astfel suprafata cu cateva sute de metri fata de cea din titlu de proprietate. Este normal asa ceva si ce se poate face pentru a avea pe intabulare aceeasi suprafata ca in titlu? Nu mi se pare corect sa pierzi cateva sute de metri patrati dintr-o simpla intabulare.
Întãruºare teren
hot77cmc
Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)