avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... diferenta suprafata intre intabulare si titlu de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

diferenta suprafata intre intabulare si titlu de proprietate

Expun urmatoarea situatie: avem un teren care are pe toata lungimea uneia din laturi un palc de salcami cu o latime de 6m evidentiata pe schita generala (schita in care se vad si proprietatile vecine) ca PDT (banuiesc prescurtarea de la padure tanara) suprafata care este inclusa in toata suprafata conform titlului de proprietate. Dincolo de salcami este o alta proprietate. Cadastristul care a facut intabularea a masurat si a dat cotele pana la salcami, iar in schita noua de intabulare schita terenului este mai mica, fiind scoasa practic suprafata cu salcami, micsorand astfel suprafata cu cateva sute de metri fata de cea din titlu de proprietate. Este normal asa ceva si ce se poate face pentru a avea pe intabulare aceeasi suprafata ca in titlu? Nu mi se pare corect sa pierzi cateva sute de metri patrati dintr-o simpla intabulare.

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am mostenit un teren cu casa in suprafata totala ... cornel61 cornel61 Buna ziua . Am mostenit un teren cu casa in suprafata totala dupa certificatul de mostenitor de 1253 metri patrati. Initial in 1966 cand s-a cumparat casa si ... (vezi toată discuția)
Drum satesc de 34m cat o autostrada adiSEME adiSEME Buna seara, va rog un sfat legat de o problema cu drum satesc. Detin teren 11.000 mp in intravilan, comuna jud Timis avand pe 3 parti drum (recent ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)