avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce sanse sunt sa scape daca este la a 2 abatere? ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce sanse sunt sa scape daca este la a 2 abatere? urgent!!!!!!

Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema
O cunostinta de a mea a fost arestat prevenitv 30 de zile incadranduse la talharie....ce sanse sunt ca acesta sa scape de inchisoare,daca el mai avea o suspendare de 1 an si 10 luni din care a facut decat 4?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandra195 , utilizator 22:46, 10 Decembrie 2016
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi 2 suspendari danielpopa91 danielpopa91 Pot primi 2suspendari la rand?in primul dosar am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru furt.pe 4ani de încercare.in al doilea dosar sunt judecat pentru ... (vezi toată discuția)
Complicitate la talharie cristyglina92 cristyglina92 salut tuturor am si eu o intrebare daca ati putea sa ma lamuriti si pe mine .acu 2 luni am participat impreuna cu alti 2 prieteni la o talharie in care am fost ... (vezi toată discuția)
Arestare la domiciliu catalin19975 catalin19975 se scade arestul la domiciliu din pedeapsa care se da la instanta (vezi toată discuția)