avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie sustinere familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie sustinere familie

Buna, mi s-a suspendat alocatia de sustinere a familiei pe motiv ca detinem 39 de ari de teren intravilan. E adevarat ca atat apare in registrul agricol pe numele meu, dar parintii mei au drept de uzufruct viager asupra acestui teren. Adica ne gospodarim impreuna din acel teren. Asta nu ar insemna faptul ca noi am detine numai jumatate din cei 39 de ari? Nu am avea dreptul la alocatie?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
kareszms, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 11 Decembrie 2016
Nu aveti cum sa detineti numai jumatate din cei 39 ari, daca parintii dvs au dreptul dre uzufruct viager, deoarece sunteti proprietarii intregii suprafete de teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de sustinere Magda123 Magda123 Buna ziua.As dori un sfat in legatura cu alocatia de sustinere a familiei si anume din luna aprilie m-am trezit cu suspendarea platii pe aceasta alocatie ca ... (vezi toată discuția)
Proprietar sau nu ?? csillamonika csillamonika Buna ! Am cumparat o casa intr-o comuna , cu drept de uzufruct viager in favoarea vanzatorului ( o singura persoana , singurul poprietar care aparea in cf ) ... (vezi toată discuția)
Registru agricol jorrdy jorrdy Caz concret: În registrul agricol, la pagina alocată bunicului meu sunt detaliate suprafețele de teren pe care le-a avut în proprietate (locație, ... (vezi toată discuția)