avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Birocratie, \" portite\" , etc
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Birocratie, " portite" , etc

Buna ziua, sunt pe cale sa infiintez un start-up in domeniul alimentar si as dori sa ma documentez foarte bine in tot ceea ce inseamna taxe si impozite pentru a le diminua cat de mult posibil pe cale legala.
Ca sa va faceti o idee mai bune despre ce ma intereseaza as putea face o paralela cu faptul ca toata lumea ' dribleaza' asigurarea auto inscriind masina pe numele parintilor, bunicilor, etc pentru a economisi ceva banuti, despre asta este vorba in fond.
Multumesc anticipat tuturor! =D>

Alte discuții în legătură

Afacerea mea. borisdaniela borisdaniela Buna, Sunt Dana, am 18 ani si as vrea sa imi deschid un local in care se servesc doar ceaiuri si produse de patiserie. Am deja in plan cam tot ce ar trebui ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- sunt disponibile pentru start-up? Sov Consulting Sov Consulting Raspunsul este: pentru anumite afaceri si in anumite conditii fondurile europene sunt disponibile si unor societati comerciale noi (fara activitate economica ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa dori_1 dori_1 buna seara. Vreau sa infiintez o pfa dar sunt si angajat al unei institutii de stat(deci platitor de impozite). Ma intereseaza daca am vreo reducere la plata ... (vezi toată discuția)