avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare pfa

buna seara. Vreau sa infiintez o pfa dar sunt si angajat al unei institutii de stat(deci platitor de impozite). Ma intereseaza daca am vreo reducere la plata impozitelor sau taxelor de infiintare, fiind in aceasta situatie. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 19:44, 3 Februarie 2009
La infiintare nu platiti impozite, cat despre taxe, sunt egale pt.toata lumea,Daca ramaneti salariat in continuare n-o sa fiti obligat sa mai platiti contributii in sistemul de asigurari,pt.ca sunteti deja asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

P.f.a .(i.i). contributii asig.sociale ,somaj si sanatate STANCIU FLORIAN STANCIU FLORIAN sunt salariat bugetar ,unde am toate cotributiile platite la zi catre stat;pe langa serviciu mi-am facut un P.F.A.in 2005,ulterior schimbat in I.I..SUNT ... (vezi toată discuția)
Pfa taximestri plata pensi din 2006 bo90 bo90 bun ziua.am un pfa din 2006 sunt taximetrist fara carte de munca pana acuma am platit doar impozitul si la casa de sanatate acuma se zvoneste ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Obligatiile pfa fata de bs si bass(fonduri) ContSters109653 ContSters109653 Caut sa gasesc un raspuns competent si corect vis a vis de obligatiile unei persoane fizice autorizate care obtine venituri in sistem real . Multumesc (vezi toată discuția)