avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nelamurire contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nelamurire contract de munca

buna dimineata,
Lucrez de ceva vreme la o institutie de stat si intamplarea a facut ca zilele acestea sa ma uti peste contractul meu de munca. Si mi-au cazut ochii pe ceva ce mi se pare ciudat, adica la punctul cu privire la conditiile de munca scrie bolduit "conditii normale'', iar cateva randuri mai jos la salariu se specifica ca am spor pentru conditii periculoase. Lamuriti-ma va rog si pe mine, e normal ce scrie, poate nu pricep eu, ori am conditii normale, ori am conditii periculoase?:O Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: ContSters301096 , utilizator 05:30, 21 Decembrie 2016
Pai contractul si prevederile sale sunt, teoretic standard.
Este normal ca, in acest caz, sa treaca beneficiile pentru toate tipurile de munca, doar ca dumneavoastra vi se aplica doar conditiile aferente muncii pe care o depuneti.

Mai exact, chiar daca in contract este un articol care pomeneste de bonus pentru conditii grele de munca, dar in munca dumneavoastra nu aveti aceste conditii, atunci acel articol nu se aplica.

Daca, peste ceva timp, vi se va face un act aditional ca veti munci in conditii grele, atunci si acel articol va intra in aplicare.
Este normal ce scrie in c.i.m. ... conditiile generale de activitate sunt conditii normale, chiar daca beneficiati de un astfel de spor.
multumesc pentru raspunsuri, m-am lamurit. Sarbatori fericite!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire conform sentinta judecatoresca bolba alina bolba alina Buna ziua, Am urmatoarea speta : unui salariat s-a suspendat contractul de munca incepand cu 13.08.2013, iar instanta a anulat decizia de suspendare si ii ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna eduardvl eduardvl Buna ziua, As dori sa ma lamuresc in urmatoarele probleme: 1. Pe perioada concediului de odihna, contractul individual de munca se suspenda? 2. Unde ... (vezi toată discuția)
Sporuri nelugigi nelugigi As dori sa stiu de ce sporuri si mai ales daca am dreptul la anumite sporuri. Lucrez intr-o banca si am cerut sau mai bine am intrebat contabila daca nu cumva, ... (vezi toată discuția)