buna dimineata,
Lucrez de ceva vreme la o institutie de stat si intamplarea a facut ca zilele acestea sa ma uti peste contractul meu de munca. Si mi-au cazut ochii pe ceva ce mi se pare ciudat, adica la punctul cu privire la conditiile de munca scrie bolduit "conditii normale'', iar cateva randuri mai jos la salariu se specifica ca am spor pentru conditii periculoase. Lamuriti-ma va rog si pe mine, e normal ce scrie, poate nu pricep eu, ori am conditii normale, ori am conditii periculoase?:O Multumesc frumos,
Pai contractul si prevederile sale sunt, teoretic standard.
Este normal ca, in acest caz, sa treaca beneficiile pentru toate tipurile de munca, doar ca dumneavoastra vi se aplica doar conditiile aferente muncii pe care o depuneti.
Mai exact, chiar daca in contract este un articol care pomeneste de bonus pentru conditii grele de munca, dar in munca dumneavoastra nu aveti aceste conditii, atunci acel articol nu se aplica.
Daca, peste ceva timp, vi se va face un act aditional ca veti munci in conditii grele, atunci si acel articol va intra in aplicare.
Sporuri
nelugigi
As dori sa stiu de ce sporuri si mai ales daca am dreptul la anumite sporuri. Lucrez intr-o banca si am cerut sau mai bine am intrebat contabila daca nu cumva, ... (vezi toată discuția)