avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Itp expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Itp expirat

Am avut un accident fără victime cu mașina unui prieten care e înmatriculată pe Germania (nr definitive, nu de zoll), am declarat la politie accidentul și a rămas sa merg cu certificatul, asigurarea și itp. Prietenul respectiv nu vrea sa îmi dea actele deoarece zice ca dacă observa politia ca are itp expirat nu ii mai da talonul și fără talon a zis ca nu o poate radia din Germania(menționez ca a zis ca trebuie sa trimita numerele și talonul în Germania pentru a o putea radiia). Ce soluții as avea în acest caz? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 20:19, 19 Decembrie 2016
Cred că încerci să ne fentezi, nespunându-ne tot. În acest caz, e de așteptat ca răspunsul meu să fie singurul pe care o să-l primești. Dacă doar mașina a avut de suferit, de ce ai mai mers la poliție?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr rosii itp expirat silviutza4u silviutza4u Buna ziua! Un prieten de-al meu si-a cumparat o masina de la un individ din Bucuresti care o aduse-se din Germania pe rampa fara numere,ITP sau Rca ... (vezi toată discuția)
Numere germania (posibil expirate) adhyguru adhyguru MA NUMESC ADY, am avut un opel cu nr de germania(nu provizorii), sunt din provincie si am ajuns in data de 17 febr 2009 in bucuresti cu ceva probleme ... (vezi toată discuția)
Probleme acte masina atomix60 atomix60 Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)