avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Semnare contract in vederea inlocuirii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Semnare contract in vederea inlocuirii

Am o întrebare . Am lucrat cu o firma de intermediere. Am avut la început semnat un contract cu acea firma am lucrat pentru ei 4 luni după care am încetat colaborarea și lucram singuri, fără intermediar . E vorba de câteva camioane care lucrează în UE. Problema este ca la început am avut un contract iar acum când sa încheiem contractul au venit cu un nou contrat și ne-a cerut sa nu mai înregistrăm în contabilitate contractul vechi sa il scoatem și sa îl înlocuim cu acest nou contract în care sunt schimbate mai multe puncte care nu știu dacă ne afectează sau nu deoarece am văzut ca e schimbat și contul lor de la banca și mai multe dacă ma poate ajuta cineva ? Am scanat contractul vechi și contractul nou . Va mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sctaxatsrl , utilizator 05:03, 12 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul de agent de asigurari mikky_9 mikky_9 As dori sa stiu daca urmez un training la o companie,in domeniul asigurarilor de viata,in situatia in care dupa o perioada de proba vreau sa ma retrag sau sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de creștere copil CristianaH CristianaH Buna ziua. Am primul meu copil. Am fost în creștere copil dar m.au sunat de la fostul job să mă întorc. Contractul meu era încheiat nu erau obligați să ... (vezi toată discuția)
Prestare serviciu adrianabresug adrianabresug ieri am fost intrebata de catre un coleg despre urmatoarea speta : o societate x din romania inregistrata in roi factureaza catre o firma y din italia o ... (vezi toată discuția)