avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie

Buna ziua,daca am un copil si am divorțat,si m as recăsători cppili ar putea înfiat de noul soț sau nu poate ca e tatăl natural?în ce condiții poate?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:42, 12 Decembrie 2016
Copiii au tatal care i-a facut. Se pot infia de alt tata cu acordul celui adevarat.
Da, poate interveni adoptia, insa este necesar acordul tatalui biologic, acord exprimat in fata instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiat copil silviu35 silviu35 O femeie e in divort sotul ei a fost internat la spital cu capul,ea are 2 copii o fata si un baiat vreau sa ia-u unul pe numele meu ea e de acord ca sa ne ... (vezi toată discuția)
Cum trec copilul minor in numele actualului sot? Adriana1577 Adriana1577 In 2010 am divortat .in urma divortului minora mi a fost incredintata prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila .recent m am casatorit si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Divort si recunoastere copil asboss28 asboss28 Buna ziua, am si eu o intrebare mai delicata, o prietena de a mea este maritata si are un copil de un an . Mentionez ca acest copil nu este al barbatului cu ... (vezi toată discuția)