avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Neincalzire spatiu de sub apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Neincalzire spatiu de sub apartament

Locuiesc la etajul 1 al unui bloc iar sub apartamentul meu este un spatiu comercial care nu a mai fost folosit de foarte mult timp si care pe timp de iarna nu are nicio sursa de incalzire. In casa am in permanenta pardoseala foarte rece iar iarna trecuta scurgerea de la baie si chiuveta mi-a inghetat, eu lipsind o saptamana de acasa, din cauza temperaturii foarte scazute din spatiul respectiv. Ce pasi pot face si cui ma pot adresa pentru a-mi rezolva aceasta problema care nu imi da pace? Mentionez ca nu stiu al cui este acel spatiu comercial, am inteles ca este al fostului Alcom din Galati, dar nimeni nu imi poate spune cu certitudine proprietarul de drept al spatiului. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2016
adimutu77, utilizator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 21:25, 31 Decembrie 2016
eronat, cei de ultimul etaj au reducere substantiala la coeficientii de pozitie
Nu stiu sa existe vre-o lege care sa oblige pastrarea unei temperaturi in spatiile nefolosite. Ce puteti face este sa va izolati tavanul pe partea spatiului nelocuit macar cu 10cm de polistiren chiar coborand mai mult pe ziduri - asta daca macar puteti intra in spatiul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatii comune de incalzire BogdanP BogdanP Buna ziua, Firma care administreaza cateva blocuri din zona unde stau, a calculat pentru cheltuielile comune tevile care trec prin subsolul blocului si care ... (vezi toată discuția)
Caldura vivi.sarbu vivi.sarbu As dori sa stiu, daca pot sa-l \"amendez\" pe vecinul de la etajul inferior, pentru ca, de mai multi ani a lasat apartamentul gol, debransat de la incalzirea ... (vezi toată discuția)
Apartament afectat termic din cauza izolatie spatiu comun Alina_terasa Alina_terasa Buna ziua, Apartamentul este situat la etajul 1, sub el fiind intrare exterioara bloc, holul blocului fara sursa de incalzire si un spatiu ... (vezi toată discuția)