avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil salariat si PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil salariat si PFA

Buna ziua,

Am rugamintea sa ma indrumati in rezolvarea urmatorului caz: in luna mai 2017 urmeaza sa nasc si doresc sa primesc indemnizatie de crestere copil. In prezent sunt salariata la o societate comerciala si detin si un PFA. Indemnizatia am estimat-o doar pe baza salariului (nu si a activitatii PFA deoarece veniturile oricum sunt aproape de neglijat). In consecinta pot sa incep si suspendarea PFA-ului daca e obligatoriu, insa in prezent sunt pe finalul unei expertize judiciare efectuate ca activitate independenta. Cel mai probabil nu voi incasa onorariul pana la momentul inceperii concediului de crestere copil deoarece totul tine de procesul care se afla pe rol in instanta.

Intrebarea este: daca voi incasa aceasta valoare (probabil peste 3500 lei) in perioada in care primesc indemnizatie de crestere copil, voi pierde indemnizatia? Activitatea s-a desfasurat inaintea concediului de crestere copil.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - venituri pfa andramadalina andramadalina Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavostra pentru a-mi lamuri situatia din momentul de fata: Nu mai sunt salariat din luna martie 2013. In luna ... (vezi toată discuția)
Cand se suspenda pfa pt indemnizatie ccc ContSters114803 ContSters114803 buna ziua la jumatatea lunii decembrie ar trebui sa nasc, sunt angajata cu cim pe perioada nedeterminata si am pfa separat . intrebarea mea este : cand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pt pfa Ariana123 Ariana123 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari, daca aveti timp. 1. Am un pfa pt care am platit impozitul pe venitul estimat, dar nu am avut activitate deloc, nu ... (vezi toată discuția)