avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot sa cer in instanta inlaturarea banci din fata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot sa cer in instanta inlaturarea banci din fata intrari in scara?

Zilnic se discuta ,tipa in fata geamurilor apartamentului meu,locuiesc la etajul 3 .Cind am chemat politja nu le-a facut nimic vecinelor si dupa ce au plecat politisti vecinele de bloc zi de cartjer au ckntinuat circul cu birfe strigate ,tipete.Cum se permite amplasarea unei banci linga geamurile blocului de primarie?Daca dau in judecata pentru sa primesc oo hotarire judecatoreasca sa am dreptul sa inlatur banca?se poate?Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:19, 12 Decembrie 2016
Nu va opreste nimeni sa actionati in instanta primaria. Atentie, actiunea o faceti impotriva primariei pentru inlaturarea bancii, nu o inlaturati dvoastra.
Banca a fost pusa de vecini din bloc nu de primarie ,asa ce sa fac?Mii de multumiri.
Daca a fost pusa pe domeniu public atunci trebuie sa va adresati primariei. In cazul in care terenul apartine proprietarilor trebuie sa va adresati asociatiei de proprietari. Trebuie sa cunoasteti cui apartine terenul dpdv juridic pentru a sti impotriva cui sa va indreptati.
Spatiul pe care a fost pusa banca este a primariei si primaria nu vrea sa o scoata zice ca vecini mei stau acolo sa miroase trandafiri si nu sa tipe si sa urle si ma pus sa ma adresez politiei .politia nu le face nimic ,le spune doar sa stea in liniste pe banca .Dar tot tipa si se distreaza pe seama mea.Mii de multumiri.
In acest caz va indreptati impotriva primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupuri de femei ,majoritatea pe care trebuie sa le suport zilnic pe banca din fata intrari in scara blocului sub geamurile mele ContSters414820 ContSters414820 Zilnic in fata intrarii in scara in jurul si pe banca montata acolo de locatari blocului pe domeniul primariei,sr formeaza grupuri de vecine de scara ,de bloc ... (vezi toată discuția)
Teren din fata blocului irinoaia irinoaia buna seara! va rog mult sa ma ajutati sa aflu daca si cum pot legal ca o parte din terenul din fata blocului sa-l administrez, sa platesc impozit si tot ce-i ... (vezi toată discuția)
Exista la intrarea in scara blocului o banca pe care tipa toata ziua vecinele din bloc si din cartier in instanta as putea cere inlaturarea banci pentru discomfortul creat zilnic? ContSters414820 ContSters414820 Nu pot sa inteleg cele citite dintr o carte , de pe telefon ,de urletele ,birfele vecinelor ,pot cere o hotarire judecatoreasca prin care sa am dreptul sa ... (vezi toată discuția)