Zilnic se discuta ,tipa in fata geamurilor apartamentului meu,locuiesc la etajul 3 .Cind am chemat politja nu le-a facut nimic vecinelor si dupa ce au plecat politisti vecinele de bloc zi de cartjer au ckntinuat circul cu birfe strigate ,tipete.Cum se permite amplasarea unei banci linga geamurile blocului de primarie?Daca dau in judecata pentru sa primesc oo hotarire judecatoreasca sa am dreptul sa inlatur banca?se poate?Multumesc mult.
Nu va opreste nimeni sa actionati in instanta primaria. Atentie, actiunea o faceti impotriva primariei pentru inlaturarea bancii, nu o inlaturati dvoastra.
Daca a fost pusa pe domeniu public atunci trebuie sa va adresati primariei. In cazul in care terenul apartine proprietarilor trebuie sa va adresati asociatiei de proprietari. Trebuie sa cunoasteti cui apartine terenul dpdv juridic pentru a sti impotriva cui sa va indreptati.
Spatiul pe care a fost pusa banca este a primariei si primaria nu vrea sa o scoata zice ca vecini mei stau acolo sa miroase trandafiri si nu sa tipe si sa urle si ma pus sa ma adresez politiei .politia nu le face nimic ,le spune doar sa stea in liniste pe banca .Dar tot tipa si se distreaza pe seama mea.Mii de multumiri.