avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Grupuri de femei ,majoritatea pe care trebuie sa le ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Grupuri de femei ,majoritatea pe care trebuie sa le suport zilnic pe banca din fata intrari in scara blocului sub geamurile mele

Zilnic in fata intrarii in scara in jurul si pe banca montata acolo de locatari blocului pe domeniul primariei,sr formeaza grupuri de vecine de scara ,de bloc ,de cartier,,se asteapta una pe alta,unele stau cite 5-6 ore acolo si trebuie zilnic sa le ascult tipetele,discutiile interminabile mai ales vara ,dar nu numai vara,.Va rog cu respect sa-mi spuneti o metoda sa pot scapa de CLUBUL DE BIRFE DE SUB GEAMURILE MELE..Eu locuiesc la et 3 ,nu pot citi o carte urmari o emisiune ,citi,pe mobil ,din cauza lor.La primarie si-au batut joc de mine spunindumi ca sunt batrinele care ies pe banca sa miroase trandafirii,nu sa tipe urle toata ziua.Stau una. linga cealalta dar tipa ,discuta de parca s-ar afla la zeci de metri una de alta.Mi-au mai spus de la primarie ca daca ma deranjeaza sa chem politia,am chemato si doar le-u spus vecinelor ca sa nu mai faca galagie,dupa plecarea politistilotr si-au continuat fara griji tipetele,discutiile.Deci va rog o metoda sigura sa scap de ele exista?Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters414820 , utilizator 18:46, 1 Ianuarie 2017
faceti plangere la politie, in scris, pentru tulburarea linistii publice.
daca banca este pe o cale de acces, sesizati ISU pentru indepartarea ei, daca pune in pericol evacuarea in caz de cataclism.
cereti asociatiei sa demonteze banca.
Mutati banca in alta parte, la distanta de geamurile d-voastra.
Nu vreeau sa o mute de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa cer in instanta inlaturarea banci din fata intrari in scara? ContSters414820 ContSters414820 Zilnic se discuta ,tipa in fata geamurilor apartamentului meu,locuiesc la etajul 3 .Cind am chemat politja nu le-a facut nimic vecinelor si dupa ce au plecat ... (vezi toată discuția)
Am o vecina care cum ajunge acasa tipa intruna ContSters414820 ContSters414820 Tipete ,asa vorbesc ei, tipind,sunt 5 persoane si trebe sa le ascult tipetele,,zilnic 6-7ore cum ,sa scap de tipetele lor,sa pun muzica la maxim toata ziua sa ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre judecatorie si tribunal? ContSters414820 ContSters414820 Care sunt mai profesionisti,adica inteleg si aplica mai performant legile.Ma lupt de ani de zile cu o gasca de vecine ,forte ale raului favorizate de politisti ... (vezi toată discuția)