Zilnic in fata intrarii in scara in jurul si pe banca montata acolo de locatari blocului pe domeniul primariei,sr formeaza grupuri de vecine de scara ,de bloc ,de cartier,,se asteapta una pe alta,unele stau cite 5-6 ore acolo si trebuie zilnic sa le ascult tipetele,discutiile interminabile mai ales vara ,dar nu numai vara,.Va rog cu respect sa-mi spuneti o metoda sa pot scapa de CLUBUL DE BIRFE DE SUB GEAMURILE MELE..Eu locuiesc la et 3 ,nu pot citi o carte urmari o emisiune ,citi,pe mobil ,din cauza lor.La primarie si-au batut joc de mine spunindumi ca sunt batrinele care ies pe banca sa miroase trandafirii,nu sa tipe urle toata ziua.Stau una. linga cealalta dar tipa ,discuta de parca s-ar afla la zeci de metri una de alta.Mi-au mai spus de la primarie ca daca ma deranjeaza sa chem politia,am chemato si doar le-u spus vecinelor ca sa nu mai faca galagie,dupa plecarea politistilotr si-au continuat fara griji tipetele,discutiile.Deci va rog o metoda sigura sa scap de ele exista?Multumesc mult.
faceti plangere la politie, in scris, pentru tulburarea linistii publice.
daca banca este pe o cale de acces, sesizati ISU pentru indepartarea ei, daca pune in pericol evacuarea in caz de cataclism.
cereti asociatiei sa demonteze banca.