avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o vecina care cum ajunge acasa tipa intruna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o vecina care cum ajunge acasa tipa intruna

Tipete ,asa vorbesc ei, tipind,sunt 5 persoane si trebe sa le ascult tipetele,,zilnic 6-7ore cum ,sa scap de tipetele lor,sa pun muzica la maxim toata ziua sa nu le aud?Atunci nu pot nici eu invata sau citi ceva .Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:17, 3 Ianuarie 2017
Buna seara,
Cea mai simpla si ieftina metoda (pentru ca inteleg ca a discuta cu familia respectiva omeneste nu se poate) este sa va capitonati peretii comuni cu poliestiren extrudat de 2 sau 3 cm. Din pacate, alta metoda in afara acesteia este sa va mutati.
Incercati o rezolvare amiabila cu familia vecina. Argumentul "fac ce vreau, e casa mea" poate tine atata timp cat nu deranjeaza (chiar si fonic) dreptul de proprietate al celorlalti colocatari. Sunt de parere ca o simpla si civilizata discutie este cea mai buna solutie pentru aceasta problema.

O reclamatie la politie nu ar rezolva prea multe, din punctul meu de vedere. Chiar v-ar putea crea relatii tensionate de vecinatate.

Daca nimic nu functioneaza, incercati sa ascultati muzica clasica la casti in timp ce cititi. Eu fac asta uneori si ajuta la concentrare.

Seara frumoasa!
Cred ca pe dvs va deranjeaza prea multe lucruri.. cumparati-va niste dopuri de urechi si rezolvati si cu tipetele si cu aia cu banca din fata blocului. Astfel, nu ati mai primi nici amenzi ca va certati cu toti din bloc.
Poate nu tipa, ci vorbesc mai tare, peretii nu sunt antifonati si se aude cam tot.
Sunt blocuri care datorita materialelor folosite =beton,in care cel mai mic zgomot se aude foarte bine pe verticala si pe orizontala
Ramane ca locatarii sa analizeze variantele de micsorat acest dezavantaj prin diferite metode,ultima fiind chiar mutatul din respectivul bloc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin asculta muzica intre orele 18-21 on64 on64 Buna ziua. Am o problema cu un vecin de bloc care asculta muzica, aceasta auzindu-se si la mine in camera, nu foarte tare, insa pe mine ma deranjeaza. Nu ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament OLIVIA_L OLIVIA_L Buna ziua! Am o problema delicata pe care nu o pot rezolva singura desi de cateva luni ma tot gandesc ce sa fac. In urma cu ceva timp s-au mutat langa ... (vezi toată discuția)