avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 directori pe aceeasi societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 directori pe aceeasi societate

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie si nu stiu cum sa procedez. Am la o societate comerciala (SRL) un Administrator (al societatii care nu este angajat) si un Director General Societate Comerciala(112011). Administratorul vrea sa i se faca angajarea ca Director Societate Comerciala(COR 112004). Este corecta si posibila angajarea lui ca si Director Societate Comerciala?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:42, 12 Decembrie 2016
Da, este posibila angajarea administratorului ca si director societate comerciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor director general, director executiv lulusca lulusca Care sunt codurile cor utilizate pentru un Director General si un Director Executiv al unei societati comerciale pe actiuni? (vezi toată discuția)
Organigrama cod cor otilia13 otilia13 La o societate cu răspundere limitată cu asociat unic si cu capital de stat, a fost numit un administrator încheindu-se un contract de mandat cu acesta ... (vezi toată discuția)
Cod cor in noul revisal Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa ma ajutati in legatura cu o problema,am angajat pe functia de director comercial o pers din data de 11.11.2010,implicit in revisal cu ... (vezi toată discuția)