avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatii pereti in urma inundatiei de la tevi comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatii pereti in urma inundatiei de la tevi comune

Buna ziua!

In urma spargerii tevii comune de incalzire intre apartamentul in care locuiesc si vecinul de la etajul superior, a fost nevoie sa fie spart atat tavanul, cat si o parte a unui perete care "camufleaza" tevile comune in apartamentul meu.

As dori sa stiu cine suporta reparatiile pentru acesti pereti? Abia am terminat in vara renovarea apartamentelui, iar acum baie este ca dupa bombardament.

Multumiri pentru promptitudinea raspunsului!
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2016
codrin_codrin, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:46, 12 Decembrie 2016
Va confruntati cu situatie delicata
Legal ,asociatia de proprietari detine obligatia sa repare partea comuna de constructii si instalatii din imobilul de locuit in comun
Finisajele,readucerea peretilor, la forma initiala intra in responsabilitatea proprietarului apartamentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contorizare calorifere baie/bucatarie ultimul etaj cattalin81 cattalin81 Buna seara, Avand in vedere ca locuiesc la ultimul etaj am in bucatarie si sufragerie calorifere de dimensiuni mici. Mentionez ca blocul nu este izolat ... (vezi toată discuția)
Daune in urma inundatiei blocului elishepherd elishepherd Mama mea locuieste la etajul 3 intr-un bloc de 6 etaje. In ultimele 18 luni a fost inundata prin tavan de 4 ori, ultima data intamplandu-se acum doua ... (vezi toată discuția)
Cine achita daunele din apartamentele locatarilor? nofret nofret Daca se sparge teava de apa rece ori calda din peretele de la baie, stiu ca eventualele costuri pentru inlocuirea acesteia revine administratiei de ... (vezi toată discuția)