avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ADMINISTRATIA BLOCULUI MA HARTUIESTE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ADMINISTRATIA BLOCULUI MA HARTUIESTE

BUNA ZIUA , IN LUNA MAI M-AM HOTARAT SA SCHIMB GEAMURILE DE LA BALCON DEOARECE ERAU DE PROASTA CALITATE IAR IARNA ERA CA AFARA , TOTODATA AM SI IZOLAT PERETII BALCONULUI PE DINAUNTRU .
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 13:40, 3 Septembrie 2009
Si?
Va rugam nu mai scrieti cu majuscule!
Dezvoltati!
V amultumesc pentru promptitudine cu care mi-ati raspuns . Situatia sta in felul urmator : in anul 2002 cand am cumparat casa fostul proprietar si-a facut anumite modificari in casa si anume : a scos usa de la bucatarie , a separat balconul care avea legatura bucataria cu sufrageria si a daramat peretele unei dedarale de pe hol . Anul acesata in luna mai am schimbat geamurile de termopan deoarece erau de proasta calitate , mi-am izolat peretii interiori la balcon , mi-am zugravit casa . In luna August am primit la posta o recomandata din partea asociatiei nu i-am dat importanta iar astazi au venit de la primarie doua doamne care au cerut sa fie lasate sa intre sa vada ce modificari au fost facute in apartament pentru ca au o sesizare din partea asociatiei . Binenteles ca le-am lasat sa intre deoarece nu au acest drept dupa cate stiu eu nici politia nu are dreptul sa intre la tine in casa decat cu mandat . Am dreptate sau nu ? Daca nu au fost lasate sa intre in casa atunci mi-au lasat la usa o adresa prin care ma invita la primarie . Ce ma sfatuiti sa fac ?
din pacate pentru dvs, in urma inspectiei celor de la primarie acestia trebuiau sa gaseasca apartamentul in conformitate cu schita apartamentului care este depusa la intabulare. daca fostul proprietar a adus acele modificari apartamentului fara autorizatie si a scapat nepedepsit, in urma inspectiei pe dvs v-a gasit in neregula cu starea acestuia si, prin urmare, sinteti buna de plata ca ati facut modificari fara autorizatie de constructie de la primarie. pe cei de acolo nu-i intereseaza ca modificarile au fost facute dinainte si nici n-or sa faca ancheta in aceasta privinta. din punctul lor de vedere sinteti buna de plata.
nu am inteles ce era cu recomandata de la asociatie ... ce scria in ea ?
Acum ne-am mai lamurit un pic. Sunt ceva modificari in apartament. S-au reclamat la primarie. Trebuia sa-i lasati sa vada si poate va ajutatu, va indrumau sa intrati in legalitate. Dar intreb si eu ce-i cu recomandata de la asociatie !? Poate o deschideti si vedeti ce-i acolo. Lipsa de comunicare, de colaborare intr-un bloc va pot cauza necazuri.
Si cu hartuirea cum ramane, ca nu ne-ati lamurit ? Cum va hartuieste administratia blocului ?

Alte discuții în legătură

Desființare zid dintre bucătărie și balcon Ioana402 Ioana402 Bună ziua, Am cumpărat recent un apartament într-un bloc vechi și ne-am apucat de renovări. Bucătăria nu are geam, geamul de la bucătărie fiind de ... (vezi toată discuția)
Fereastra bucătăriei în balconul apartamentului vecin giulia1973 giulia1973 Bloc construit în anii 60. Fereastra (dubla) de la bucătăria mea dă în balconul vecinului. Balconul vecinului are aprox. 6 metri lungime, într-o parte ... (vezi toată discuția)
Modificãri în apartament-prescriere Mihai17 Mihai17 După câţi ani nu mai pot fi amendat ptr. modificările făcute în apartament? Există o perioadă de ”prescriere” a măsurilor luate ... (vezi toată discuția)