avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ADMINISTRATIA BLOCULUI MA HARTUIESTE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ADMINISTRATIA BLOCULUI MA HARTUIESTE

BUNA ZIUA , IN LUNA MAI M-AM HOTARAT SA SCHIMB GEAMURILE DE LA BALCON DEOARECE ERAU DE PROASTA CALITATE IAR IARNA ERA CA AFARA , TOTODATA AM SI IZOLAT PERETII BALCONULUI PE DINAUNTRU .
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 13:40, 3 Septembrie 2009
Lasati-i afara pe magari nu pot intra inauntru decat cu mandat semnat de judecator pentru fapte grave. In fiecare bloc exista unu doi comunisti imbecili care n-au ce face decat sa-si bage nasul, culmea e ca eu si dvs le platim nenorocitilor pensia.
Subiect: ADMINISTRATIA BLOCULUI MA HARTUIESTE.
Hartuiti-o si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desființare zid dintre bucătărie și balcon Ioana402 Ioana402 Bună ziua, Am cumpărat recent un apartament într-un bloc vechi și ne-am apucat de renovări. Bucătăria nu are geam, geamul de la bucătărie fiind de ... (vezi toată discuția)
Fereastra bucătăriei în balconul apartamentului vecin giulia1973 giulia1973 Bloc construit în anii 60. Fereastra (dubla) de la bucătăria mea dă în balconul vecinului. Balconul vecinului are aprox. 6 metri lungime, într-o parte ... (vezi toată discuția)
Modificãri în apartament-prescriere Mihai17 Mihai17 După câţi ani nu mai pot fi amendat ptr. modificările făcute în apartament? Există o perioadă de ”prescriere” a măsurilor luate ... (vezi toată discuția)