avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imputernicire vacanta in Romania
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imputernicire vacanta in Romania

Buna seara! As dori un sfat daca se poate. Sunt divortata din 2007 iar fata mea are acum 16 ani si imi este incredintata prin decizia de divort numai ca ea a ramas pe numele tatalui. Acum suntem in Germania iar la vara nu mai pot pleca cu ea in tara si nici de adus inapoi in Germania nu as mai putea sa o aduc in caz de poate totusi pleca in Romania. Ce ar fi de facut in situatia aceasta? Ea isi doreste mult sa mearga in vacanta in tara. Ce posibilitati ar exista? As putea face imputernicire pe tatal meu pt a o putea duce si aduce? Multumesc si o seara frumoasa!

Alte discuții în legătură

Solutie calatorie minor in strainatate alinus31 alinus31 PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE în comunitatea avocatnet.ro (37 au intrebat astăzi) FORUM DISCUŢII DIVERSE RĂSPUNSURI ÎN COMUNITATE Imputernicire vacanta ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu fetita in strainatate..pot face copilului pasaport chiar dak tatal nu este in tara? bicuta408 bicuta408 Buna ziua,sunti divortata din 2006 iar fetita de 6 ani imi este data in custodie.Tatal nu participa in mod direct la cresterea ei..nu mi-a platit pensia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am o nelămurire. am 16 ani și vreau să plec în ... Ioana.andreea Ioana.andreea Bună ziua am o nelămurire. Am 16 ani și vreau să plec în vacanța de vară la mare pentru a muncii(cu contract de munca part-time),eu in momentul de ... (vezi toată discuția)