avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am o nelămurire. Am 16 ani și vreau să ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am o nelămurire. Am 16 ani și vreau să plec în ...

Bună ziua am o nelămurire.
Am 16 ani și vreau să plec în vacanța de vară la mare pentru a muncii(cu contract de munca part-time),eu in momentul de față locuiesc cu părinții,ma pot angaja fara acordul lor din cate am citit legea îmi dă voie sa lucrez fara acordul lor doar că problema e că ei nu vor să mă lase să plec si mă întreb că dacă se vor duce la poliție vor exista probleme mă vor aduce înapoi în locuința părinților țin să menționez că părinții mei sunt divorțați prin cale de custodie comuna iar eu locuiesc doar cu mama iar tatăl meu este decedat,în urma acestui divorț bunicamea îmi este tutorele legal

Alte discuții în legătură

Custodie minor, iesire din tara NLaurentiu NLaurentiu Buna ziua, A venit fosta sotie din Germania si in 2 saptamani vrea sa se duca innapoi si sa il duca si pe copilul nostru. Noi suntem divortati de 2 ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani și vreau sa plec de acasa Anamaria1209 Anamaria1209 Părinții mei o țin intr-o continua cearta cu mine iar eu nu mai suport. Nimic din ce fac nu e bine. Vreau sa merg la bunicii mei măcar cât e vacanța de ... (vezi toată discuția)
Nu sunt divortata,vreau sa plec din tara pot pierde copilul? Alinacristina87 Alinacristina87 Buna, sunt Alina si am 27 ani.Sunt casatorita de 4 ani,si am un copil de 2 ani si 10 luni. De cand sa nascut copilul sotul ma inselat. Eu am aflat de abea acum ... (vezi toată discuția)