avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Solutie calatorie minor in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Solutie calatorie minor in strainatate

PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE
în comunitatea avocatnet.ro (37 au intrebat astăzi)
FORUM DISCUŢII DIVERSE RĂSPUNSURI ÎN COMUNITATE
Imputernicire vacanta in Romania

alinus31
Utilizator
Luni, 12 Decembrie 2016, 19:48 Popularitate 5
Buna seara! As dori un sfat daca se poate. Sunt divortata din 2007 iar fata mea are acum 16 ani si imi este incredintata prin decizia de divort numai ca ea a ramas pe numele tatalui. Acum suntem in Germania iar la vara nu mai pot pleca cu ea in tara si nici de adus inapoi in Germania nu as mai putea sa o aduc in caz de poate totusi pleca in Romania. Ce ar fi de facut in situatia aceasta? Ea isi doreste mult sa mearga in vacanta in tara. Ce posibilitati ar exista? As putea face imputernicire pe tatal meu pt a o putea duce si aduce? Multumesc si o seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:55, 17 Decembrie 2016
Da il puteti imputernici pe bunic sa o duca pe copila in Romania si sa o aduca din vacanta. Ii veti da bunicului declaratia dvs. de acord cu privire la calatoria copilului dvs.care va cuprinde destinatia, perioada, ruta si sentinta de incredintare a copilului dvs.,certif.de nastere, pasaportul /buletinul copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire vacanta in romania alinus31 alinus31 Buna seara! As dori un sfat daca se poate. Sunt divortata din 2007 iar fata mea are acum 16 ani si imi este incredintata prin decizia de divort numai ca ea a ... (vezi toată discuția)
Procura pentru pasaport minor ginaolimpia ginaolimpia Buna ziua, eu sunt o mamica C.R.D.S (Turcia) si am dubla cetatenie.Am o fiica de 6 ani care are aceeasi situatie ca.a.mea. Eu sunt casatorita cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Pasaport lorry10 lorry10 Buna ziua, as dori sa aflu conditiile pt eliberarea pasaportului pt fiul meu in varsta de opt ani.Am divortat de sotul meu,am castigat custodia copilului,am ... (vezi toată discuția)