avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... predare antecontract
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

predare antecontract

Buna ziua, as vrea sa fac predare de antecontract de vanzare-cumparare unui prieten si as vrea sa stiu daca este suficient numai un act aditional in care sa fie scris noul cumparator sau trebuie refacut antecontractul.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:30, 2 Septembrie 2009
Fara acordul expres si scris al celeilalte parti nu.
Buna ziua,
Ar trebui incheiat un act aditional la antecontract prin care sa se mentioneze ca drepturile si obligatiile nascute in temeiul antecontractului vor fi preluate de noul promitent vanzator sau promitent cumparator.
Nu este nevoie de un contract de cesiune?
Nu in cazul d-voastra.
Luati vanzatorul promitent si faceti aditie la antecontract inlocuind numai cumparatorul promitent, restul clauzelor ramanand nemodificate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare- cumparare stefanandrei63 stefanandrei63 in uma cu citiva ani am cumparat o casa dar nu am intocmit decit antecontract de vinzare cumparare.Acum doresc sa vind aceasta casa.as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Novatie - cesiune - consimtamantul expres al vanzatorului Andrei CFNET Andrei CFNET Acum ceva timp a fost incheiat un contract de vanzare-cumpărare pe bun viitor (antecontract). Obiectul contractului este vanzarea de catre Vanzator catre ... (vezi toată discuția)
Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)