avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dovada plata salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dovada plata salariu

Angajatii mei isi iau singuri salariu din incasari si scriu pe o foaie (inventar)care nu este inregistrat in contabilitate ,citez:,,salariu Alexandra 400 lei"..Mentionez ca nu semneaza statele de plata.Intrebarea este daca la Tribunal cu aceste inscrisuri pot dovedi ca au primit salariul?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 15 Decembrie 2016
Puteti dovedi cu acele inscrisuri plata salariului... Insa atentie pe viitor, plata salariului se dovedeşte prin semnarea statelor de plată, precum şi prin orice alte documente justificative care demonstrează efectuarea plăţii către salariatul îndreptăţit. (art.168 alin.2 C.mun.)
Am pierdut in prima instanta cu apel.Nu a luat in cosiderare acel inscris.Sa fac apel? Credeti in sanse de reusita?
Incercarea moarte n-are ... din ce spuneti dvs , acei salariati nu mai recunosc ca si-au oprit banii din incasari ?
Da.
Atunci pot fi acuzati de furt ... explicati-le situatia.

Alte discuții în legătură

Listele de avans si statele de salarii nu se semnează de catre salariati lumilu lumilu Fluturasii de salarii sunt in două exemplare, un exemplar se semnează de către salariaţi şi ramane la institutie, este suficient ? Listele de avans ... (vezi toată discuția)
Cum pot dovedi la itm ca in mana iau un salariu mai mare? anamaria1986 anamaria1986 buna ziua. am acelasi loc e munca de 2 ani si jumatate.pe cartea de munca am salariu minim pe economie dar in mana iau 1200, iar de cand am ramas insarcinata ... (vezi toată discuția)
Sesizare i.t.m Ionela2008 Ionela2008 Buna ziua. Am lucrat la un magazin in calitate de vanzatoare. Desi i am cerut patronului atat contractul pentru a il semna cat si adeverinta de salariat , am ... (vezi toată discuția)