Buna ziua. Am lucrat la un magazin in calitate de vanzatoare. Desi i am cerut patronului atat contractul pentru a il semna cat si adeverinta de salariat , am fost amanata cu diferite motive.In tot acest timp precizez nu am semnat absolut nimic. In luna decembrie nu m a platit.In urma cu 3 saptamani i-am facut o sesizare la I.T.M . Astazi am primit raspuns ...Din documentele solicitate si prezentate se admin.societatii ( dosare personale,foi colective de prezenta,state de plata( pe care eu nu le-am semnat) a reiesit ca a ti desfasurat activitate pentru acest angajator...etc. Pentru perioada noiembrie - decembrie 2016 la care faceti referire in petitiev, va comunicam ca in luna noiembrie figurati nemotivata ,iar in decembrie reprezentantul legal a evidentiat in foaia colectiva de prezenta 80 ore lucrate( eu lucram 120 ore luna). In timpul controlului s- a constatat ca angajatorul a respectat prevederile art.166 alin 1 si art 168,alin 1 din codul muncii referitor la plata drepturilor salariale care prevede ,,plata salariului se dovedeste prin semnarea statelor de plata( pe care eu nu le am semnat),precum si prin alte documente justificative care demonstreaza efectuarea platii catre salariatul indreptatit" In statul de plata din luna decembrie in dreptul numelui dumneavoastra este evidentiata o semnatura, pentru achitarea sumei constituite.
Cam asta este raspunsul. Aceasta persoana mi a falsificat semnatura. Ce ar trebui sa fac? Va multumesc
Litigiu de munca
balasgabi
In perioada 15.10.2012--31.10.2013 am fost salariat la o firma de paza si protectie,in luna imediat angajarii am întrebat de salariul aferent luni anterioare ... (vezi toată discuția)