Buna ziua! In Iunie 2006 am născut si la 1 dec 2006 am reînceput serviciul. In luna Ianuarie mi s a virat o indemnizație in plus.Pana in momentul de fata când am primit o scrisoare de la ANAF prin care sunt înștiințată ca am datorii la stat din drepturi necuvenite de 800 lei, nu am știut nimic. Am mers la APIS si am fost informata ca a fost virată aceasta suma in contul meu si exista o decizie de debit din 15.04.2009, apoi încă una cu același nr de dosar din 09.09.2014. La ANAF apar cu debit de 1600 lei, adică aceiași suma de doua ori, odată din 2009 si odată din 2014. Eu am achitat suma de 800 de lei la ANAF, am chitanța si ce vreau sa va întreb este, unde trebuie sa merg cu aceasta chitanța sa fac dovada plății, cum procedez ca debitul meu de la ANAF sa se stearga...si încă ceva, sunt 10 ani de când am primit aceasta indemnizație in plus, prima decizie de executare silită fiind din 2009 nu trebuia sa se prescrie?? De ce au schimbat data?
Sper ca am fost coerenta si va multumesc pentru un eventual răspuns.
Multumesc, dar eu la casieria ANAF am plătit si ei mi au spus ca trebuie sa trimit chitanța electronic, bănuiesc ca la APIS, ca cei de la ANAF nu au reușit sa ma lămurească si cei de la APIS sa retrimită către ANAF si sa le comunice ca nu mai am debite...mi se pare tare încurcat:) ideea e, ca eu in continuare o sa apar la ANAF cu debit de 800 lei pt ca același debit este înregistrat de doua ori! De aceea întrebam unde ar trebui sa merg, pt ca funcționara de la indemnizații mi a spus ca apar doar cu o decizie iar cei de la ANAF ca apar doua, doar ca ei nu stiu de unde si trebuie sa descopăr eu:))