avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare incadrare

Sunt angajata ca personal contractual, inspector de specialitate achizitii publice grad II conditia ceruta la examen fiind minim 1 an vechime in studii.
Am facut un curs expert achizitii publice deci s-a schimbat cor-ul si vechimea mea in studii este de 7 ani. Doresc sa solicit modificarea contractului de munca deoarece s-a modificat felul muncii si fisa postului avand mai multe responsabilitati. Cei de la resurse umane mi-au zis ca trebuie sa astept 3 ani pentru promovare dar eu fiind contractual ma iau dupa Codul Muncii si acolo am gasit aceasta posibilitate.
#-oCe parere aveti ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:46, 14 Decembrie 2016
Va trebui re respectati prevederile legislatiei speciale din Legea 284/2010, aplicabila promovarii in grade/trepte profesionale a personalului contractual angajat in sistemul bugetar, care la art. 26 alin. 5 prevede ca promovarea se face o data la 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare john2016 john2016 Buna seara! Sunt angajat la o institutie de stat ca personal contractual pe perioada determinata pe un post de studii medii, avand o vechime de 9 ani, iar ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)