avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia comuna

Buna ziua ma numesc Nemtanu iulian am 41 ani si mi sa facut o nedreptatire pe 29 noembrie sa petrecut nedreptatirea. Am 2 copii unu de 7 ani si unu de 5 ani pe scurt am facut un acord venind din partea avocatului fostei sotii care consta in incredintarea unui minor mie si unu ei, eu am un venit de 1300 de ron pe luna dar dinsa nu are nici un venit cum pot sa optin custodia ambilor minori
Cel mai recent răspuns: Iulian41 , utilizator 14:56, 13 Decembrie 2016
Orce sar intimpla voi lupta sa obtin ambi copii nui merita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna; domiciliu minori Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu Va rog imi spuneti este posibila custodia comuna a copiilor, cu domiciliul la unul dintre parinti? In cazul cand domiciliu copiilor este la mama, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Re: autoritate parinteasca Heather Heather In lumina Noului Cod Civil, as dori sa ma lamuriti ce se intimpla cu hotaririle judecatoresti, pronunate inainte de 1 octombrie 2011, ramase definitive si ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara minori - perinti divortati anca31 anca31 Buna ziua, Va rog daca aveti timp sa ma ajutati cu o informatie. Doresc sa va prezint următoarea situaţie - sunt divorţată de 2 ani şi am doi copii ... (vezi toată discuția)