avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sesizarea ANPC este posibila imediat dupa cererea de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sesizarea ANPC este posibila imediat dupa cererea de reziliere?

Buna ziua,

Am fost la un Orange Shop si am discutat despre rezilierea contractului si i-am spus ca plata daunelor(numarul de luni ramase) este abuziva si nu o voi plati.
Am renuntat sa completez cererea pentru ca as vrea sa stiu daca imediat dupa ce o voi completa pot sa fac si o sesizare la ANPC. Mi s-a spus ca raspunsul la cerere va fi acelasi ca al lui. Asadar, as putea sa fac o sesizare imediat dupa cerere ca sa nu fiu nevoit sa mai achit inca luna abonamentul?

Multumesc anticipat,
Marius
Cel mai recent răspuns: Dumitrica Aurelia , utilizator 01:12, 15 Decembrie 2016
Din pacate au dreptate; este clauza in contractul pe care l-ati semnat. Daca si la semnare vi se parea abuziva, nu trebuia sa acceptati contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere unilaterala contract servicii telefonie orange hdanny hdanny Am 4 contracte de abonament de telefonie la societatea de telefonie Orange Romania S.A. In data de 15.02.2016 am depus la societatea Orange cererea de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange - pasi de urmat Daniel Popescu Daniel Popescu Buna ziua, Sunt in situatia de a fi obligat sa renunt la 2 abonamente Orange: unul de voce si unul de internet. Am incercat in zadar sa micsorez suma ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract orange melinte ion melinte ion Buna ziua, am 3 abonamente la orange, din care 2 expira in urmatoarele 6 luni, insa vreau sa renunt la ele, insa orange mi-a comunicat ca trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)