avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriptia datoriilor bancare
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriptia datoriilor bancare

Buna seara
Sora mea a facut un credit acum 11 ani, a platit cam jumatate din el apoi .........
Acum dupa 11 ani s-a judecat in lipsa si i sa blocat contul bancar in care isi incasa salariu.
As vrea sa stiu care este termenul de prescriptie si de cand curge el.
In cat timp poate depune contestatie si unde?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:05, 14 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Poate face aceasta contestatie singura sau trebuie sa angajeze un avocat ?
cererea de încuviințare s-a judecat in alt oras decat domiciliul din prezent, mutandu-se de la acel domiciliu in urma cu 5,6 ani.
Cum se calculeaza cautiunea ? in functie de ce? Multumesc mult
reprezinta 10 % din cat scrie acolo ca aveti de platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie poprire salariu si conturi adriancerbu adriancerbu Buna seara, In 2008 am luat un credit de nevoi personale de la o banca,timp de un an mi-am platit ratele. In 2009 am ramas fara loc de munca,nemaiputand sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare alt domiciliu ancaneagota ancaneagota In anul 2011 am luat un card de credit pe care nu am mai depus sumele datorate din 2013.intre timp m am mutat in alt judet unde m am si angajat.societatea la ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu pentru un contract din 2008 firjinia1 firjinia1 Buna seara, firma la care lucrez a primit cu titlu executoriu infiintarea ppririi a 1/3 din salariu (mentionez ca acest contract este de 1 ora pe zi, salariu ... (vezi toată discuția)