avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Bună ziua.D-ul notar,la care am fost nu știe cum se moștenește o firmă,adică ce să treacă el în certificat de moștenitor.M-a trimis la registrul comerțului să mă interesez eu.Noi familia,patru persoane(frate,soră,mamă,frate)moștenim 50la sută dintr-un srl.In certificat de constatator ,am cerut acum,scrie că:număr părți sociale 20,valoarea unei părți sociale este:10ron.Întrebarea mea este ce se împarte,clădirea firmei,activitatea,masina firmei?Cine stabilește valoarea părții sociale sau se ia cu 10ron,după 10 părți 100ron se împarte?
La registrul comerțului au râs de mine,a zis să schimb notarul.
Cel mai recent răspuns: Tiatia , utilizator 22:13, 13 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura cesiune/vanzare parti sociale ally123 ally123 Care este procedura de cesiune si cea de vanzare a partilor sociale catre unul din asociati? In cazul de fata exista 2 asociati care detin 50%-50%. Am ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social nik2016 nik2016 Buna ziua, In cazul meu,va rog ajutati ma. Capital social detinut de un asociat 200 lei Cooptarea unui nou asociat cu 50 lei. Cum se completeaza ... (vezi toată discuția)
Cesionare actiuni firma ionela calugaru ionela calugaru care sunt conditiile in care pot prelua o firma ? Multumesc! (vezi toată discuția)