avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare apartament nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare apartament nou

buna ziua . As dori sa achizitionez un apartament si ,as vrea,daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce acte trebuie sa-mi prezinte vanzatorul in cazul in care as cumpara un apartament dintr-un bloc acum construit, dar si in cazul unui apartament dintr-un imobil mai vechi .M-ar interesa si care este procedura in cazul achizitionarii. va multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament marian_alin_07 marian_alin_07 buna seara .de curand am incheiat un precontract in vederea achizitionarii unui apartament prin prog Prima casa ,acum cand sa semnam contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)
Nerespectare conditii contractuale aferente actului de vanzare cumparare alina_valentina alina_valentina Buna ziua, In luna Noiembrie 2012 am achizitionat un apartament, construit in urma cu 2 ani. Dupa ce m-am mutat am zugravit. La prima ploaie acoperisul a ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata datorii asociatie locatari (datorii facute inainte de dobandire bun) fax fax Buna ziua. Am cumparat in anul 2016 un apartament cu 2 camere (cu acte notariale, tot ce trebuie, legal...). Imi aduc perfect aminte ca in anul 2016 vechiul ... (vezi toată discuția)