Au fost lansate medalii:
- consultantul lunii (se face o medie a rating-ului obtinut zilnic de utilizator in luna resp)
- utilizatorul lunii (se face un total al aplauzelor primite de la alti utilizatori in luna resp)
- cumparator de servicii Avocatnet.ro (am considerat ca merita sa ne premiem clientii)
In viitor, vom explica mai clar pentru care luni se acorda medaliile de consultantul si utilizatorul lunii.
Daca sistemul prinde, o sa dezvoltam si mai mult numarul de medalii acordate, astfel incat acestea sa acopere un numar mai mare de activitati Avocatnet.ro.
Multumesc pentru felicitari, dar nu le merit. Adica, eu n-am facut nimic :D. Si va rog sa imi spuneti Alin, ca nu ma simt bine cand ma domneste lumea.
In privinta medaliatilor, e meritul lor si doar al lor. O mica precizare, pentru ca vad ca nu s-a inteles foarte bine. Toata lumea poate primi medalii, nu doar consultantii. Evident, consultantii sunt singurii care pot primi medalia privind consultantul lunii. Altfel, celelalte medalii sunt destinate oricarui membru, indiferent de calitatea lui.
Repet:
- consultantul lunii: cele mai bune note intr-o luna, ca medie
- utilizatorul lunii: cele mai multe aplauze primite intr-o luna, de la ceilalti utilizatori (nu se cuantifica mesajele in forum, tagurile, etc, ci doar aplauzele de la alti utilizatori)
- cumparator de servicii Avocatnet.ro: se acorda tututor celor care au achizitionat servicii oferite de Avocatnet.ro (ca recunoastere a sprijinului pe care ni-l ofera prin achizitonarea acestor servicii)