avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Profit reinvestit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Profit reinvestit

Buna ziua, va rog sa va exprimati opinia in urmatoarea situatie : se achizitioneaza o instalatie de panouri fotovoltaice pentru a avea curent electric intr-o locatie mai izolata -ca punct de lucru - si care nu are alta posibilitate la reteaua electrica. Se
poate lua in calcul ca profit reinvestit ? La ce subgrupa din catalog se clasifica
aceste panouri fotovoltaice ? se poate la 2.1.28 ? multumesc

Alte discuții în legătură

Intabulare casa la rosu Raptor350 Raptor350 Buna ziua, Anul trecut am inceput construirea unei case. In momentul de fata este la stadiul de rosu cu geamuri si usa intrare. Saptamana viitoare incep ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt in cautare de un avocat intrucat acum 4 ani am ... mogoscatalin mogoscatalin Buna ziua sunt in cautare de un avocat intrucat acum 4 ani am dorit sa conectez casa la curent si am primit un deviz de la o firma in baza avizului tehnic de ... (vezi toată discuția)
Utilizarea acoperisului blocului... corneliuco corneliuco In situatia in care proprietarul aaprtamentului de la ultimul etaj este de acord se poate monta o instalatie solara de incazit apa pe acoperis? ( bineinteles ... (vezi toată discuția)