avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... TULBURAREA LINISTII...neintentionat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

TULBURAREA LINISTII...neintentionat

Buna ziua,

va rog sa-mi mentionati daca exista o baza legala privind respectarea orelor de liniste. Concret, vecinul de sub noi (tanar muzician, foarte studios, nimic de reprosat), exerseaza de dimineata pana seara la un instrument de suflat care mai trebuie si curatat pe deasupra (sunete nemelodioase...). Nu este rau intentionat, doar ca ne deranjeaza uneori cand noi am vrea sa ne odihnim. Cum se poate rezolva problema in mod civilizat? Mentionez faptul ca l-am rugat sa incerce sa cante in alta camera, nu sub cea a fiicei noastre, dar nu intotdeauna respecta acest lucru.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:52, 4 Septembrie 2009
predescughe a scris:

Are cineva un model de program de odihna care poate fi pus la avizierul blocului?
Multumesc anticipat

Program de liniste!

Reamintim locatarilor ca intre orele 22.00 - 8.00 si 14.00 - 17.00

NU TREBUIE SÃ FACEM ZGOMOT
NU FACEM LUCRÃRI DE AMENAJÃRI INTERIOARE
REDUCEM VOLUMUL LA MUZICÃ
NU TRÂNTIM UªILE
ÎNCERCÃM SÃ-I RESPECTÃM PE VECINII CARE VOR SÃ SE ODIHNEASCÃ!

COMITETUL EXECUTIV

Format A5 afisat in permanenta la fiecare scara.
Sursa : [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2009
Adriantot, moderator
multumesc
Verificati, inainte sa afisati acest "program", cu hotararea AG privind programul de liniste!
Nu aveti asa ceva => nu puteti afisa! :)
Dar comitetul nu are prin lege dreptul de a emite decizii ?
Comitetul doarme ?
Daca unor membri ai asociatiei nu le convin deciziile comitetului au posibilitatea sa le anuleze, sa le modifice prin hotarare a adunarii generale. Dar adunarea generala poate sa valideze , sa recunoasca ca bune deciziile comitetului executiv.

Daca iar emiteti aberatii macar incercati sa ne convingeti cu un articol de lege ( chiar abrogata) care ar prevedea ca programul de liniste poate fi stabilit NUMAI de adunarea generala.
Altfet iar aveti parte de o rugaciune : " Doamne iarta-l ca nu stie ce spune! "

Odihna placuta !
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2009
Adriantot, moderator
Presedintele a scris:

Verificati, inainte sa afisati acest "program", cu hotararea AG privind programul de liniste!
Nu aveti asa ceva => nu puteti afisa! :)

adriantot a scris:

Daca unor membri ai asociatiei nu le convin deciziile comitetului au posibilitatea sa le anuleze, sa le modifice prin hotarare a adunarii generale. Dar adunarea generala poate sa valideze , sa recunoasca ca bune deciziile comitetului executiv.

" Doamne iarta-l pe adriantot ca nu mai stie ce spune! "

Odihna placuta !

Idem!

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii - interval orar Larisa-Lory Larisa-Lory Exista in legea asociatilor de proprietari stipulat intervalul orar in care sa nu se faca lucrari de reabilitare in apartament.? Daca da as dori sa stiu legea ... (vezi toată discuția)
Program de liniste mir2006 mir2006 Va rog sa-mi spuneti daca exista undeva, in lege, reglementat programul de liniste, sau este stabilit de Adunarea Generala, in cadrul Asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Ore de liniste AlexaFlorea AlexaFlorea Buna ziua!!! am si eu o nelamurire... Am inteles ca, conform legii 61 orele de liniste sunt intre 22.00-08.00... dar daca la adunarea generala a Asociatiei de ... (vezi toată discuția)