va rog sa-mi mentionati daca exista o baza legala privind respectarea orelor de liniste. Concret, vecinul de sub noi (tanar muzician, foarte studios, nimic de reprosat), exerseaza de dimineata pana seara la un instrument de suflat care mai trebuie si curatat pe deasupra (sunete nemelodioase...). Nu este rau intentionat, doar ca ne deranjeaza uneori cand noi am vrea sa ne odihnim. Cum se poate rezolva problema in mod civilizat? Mentionez faptul ca l-am rugat sa incerce sa cante in alta camera, nu sub cea a fiicei noastre, dar nu intotdeauna respecta acest lucru.
o decizie de acest gen poate fi luata in adunarea generala. daca este favorabila, comitetul executiv trebuie sa ia masuri pentru respectarea acesteia si nu poate lua o decizie contrara hotaririi AG.
daca adunarea generala nu a luat in discutie aceasta problema, comitetul executiv poate lua o decizie in acest sens. daca unul sau mai multi proprietari sint nemultumiti de o decizie a comitetului executiv, o pot ataca in instanta in 45 de zile, sau poate ridica problema in urmatoarea adunare generala pentru anularea acelei decizii.
Program de liniste
mir2006
Va rog sa-mi spuneti daca exista undeva, in lege, reglementat programul de liniste, sau este stabilit de Adunarea Generala, in cadrul Asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Ore de liniste
AlexaFlorea
Buna ziua!!! am si eu o nelamurire... Am inteles ca, conform legii 61 orele de liniste sunt intre 22.00-08.00... dar daca la adunarea generala a Asociatiei de ... (vezi toată discuția)