avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare pensionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare pensionar

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti si mie care este sporul de vechime pe care trebuie sa-l primeasca un pensioner care a avut 37 de ani vechime in munca cand a iesit la pensie pt. limita de varsta si acum se reangajaza prin concurs pe un post vacant temporar, similar ca specializare, dar inferior ca treapta de incadrare? Va beneficia de 25% spor de vechime, dat fiind faptul ca are vechime de 37 de ani in campul muncii, sau se iau in calcul doar conditiile eligibile pt. participarea la concursul organizat pt. ocuparea temporara a acestuia, respective 6 luni, si deci nebenificiind de niciun spor de vechime? Mentionez ca reincadrarea in urma examenului sustinut s-a facut la cca. 1 an si jumatate de la data pensionarii.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public alicia4320 alicia4320 In cazul unui examen de promovare al unui f.p. consilier asistent treapta a II , este adevarat ca nu poate fi promovat mai mult decat consilier principal ... (vezi toată discuția)
Functionar public primarie taut taut recent am fost promovat de la contractual la functionar public intr-o primaria insa am ramas cu salarul avut anterior .poate sa-mi raspunda cineva ce salar ar ... (vezi toată discuția)
Unde se gaseste obligativitatea cu incadrarea in functie publica pe treapta in 2010 Geanina Chircan Geanina Chircan Buna ziua , anul acesta , 2010 , luna mai , am ocupat functia de cons juridic asistent , treapta 3 , pana in mai 2010 am fost contractual- ... (vezi toată discuția)