avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Imputernicire pt contabila depunere declaratii online ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Imputernicire pt contabila depunere declaratii online ANAF

Am inteles ca se pot depune de luna aceasta si online declaratiile la ANAF pe site. Contabila mi-a cerut sa mergem la un notar sa ii fac o imputernicire de semnatura pentru a putea depunea ea actele in numele firmei online. Este necesar acest pas pentru ca ea sa poata depune in continuare declaratiile? Intreb deoarece nu am inteles de ce mai are nevoie de un act legalizat pt drept de semnatura. Nu se poate impartasi contul inregistrat la anaf pe site si parola?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:41, 14 Decembrie 2016
Nu se poate decat asa cum v-a zis. E vorba de semnatura electronica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari- necesitate semnatura electronica gabrielaghm gabrielaghm Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns. Am citit ca incepand cu 1 iulie 2011 este necesar ca pentru depunerea declaratiilor sa avem semnatura ... (vezi toată discuția)
Semntura electronica iudith2000 iudith2000 Buna ziua!Sunt posesoare a semnaturii electronice fiind o firma de contabilitate.Ce trebuie sa contina dosarul depus la ANAF pentru toti clientii firmei ... (vezi toată discuția)