avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatia firmelor de constructii sau a locatarilor la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatia firmelor de constructii sau a locatarilor la curatenie pe casa scarii

Buna ziua ,as dori sa stiu daca exista ceva lege care sa oblige ,firmele de constructii , sau locatarii care isi renoveaza in apartamente ,sa isi faca curatenie dupa ei pe casa scarii (maturat moloz,praf,spalat balustrada )ETC.Suntem o firma mai mica de curatenie ,si nu mi se pare corect ca prestatorul ,adica noi,sa facem curatenie pe scari la acelasi pret care si asa este destul de mic,fara sa avem obligatia sa putem sa le cerem pretul corect pentru aceasta mizerie pe scari facuta de catre ei.Astept un raspuns cat mai concret de la d-voastra.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:52, 22 Decembrie 2016
Intelegerea dumneavoastra cu presedintele asociatiei este lege.
Faceti ceea ce ati prevazut in contractul incheiat cu asociatia pentru suma de bani pe care ati negociat-o cu presedintele asociatiei. In contract sau anexa la contract este normal sa se prevada, sa se scrie cat mai exact care sunt sarcinile dumneavoastra, ce suprafete aveti de maturat, de spalat, de sters..., daca se fac la anumite date curatenii generale (inainte de sarbatori, de exemplu..). Revedeti contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de curatenie in scarile de bloc MIHAELA B. MIHAELA B. Buna seara, Reprezint o firma de servicii profesionale de curatenie si am o intrebare in legatura cu repartitia scarilor de bloc pentru o femeie de serviciu ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilitati are o femeie de serviciu? Criste simona Criste simona Buna ziua!!As dori sa stiu ce responzabilitati are femeia de serviu?Ea este obigata sa curete spatiile verzi din jurul blocului si sa taie gardul viu fara sa ... (vezi toată discuția)
Contract cu o firma de curatenie sau o persoana angajata de catre asociatie? drg75 drg75 Angajatul asociatiei pentru activitatea de \"ingrijitor scara\" si-a depus dosarul de pensionare pentru limita de varsta (cu reducerea varstei pentru anii ... (vezi toată discuția)