avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract internet + fix - trebuie platita ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract internet + fix - trebuie platita taxa?

Am instiintat de Telekom ca pentru a rezilia contractul de internet + telefonie fixa trebuie platita o taxa reprezentand 50% din valoarea abonamentului inmultit cu lunile ramase pana la expirarea contractului.
M-am documentat si conform legilor
[ link extern ]
[ link extern ]
(cap 2 art 4 alin 1 si 2)
Nu ar trebui sa platesc nicio taxa. Ce pot face in aceasta situatie?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2016
georgeldan, utilizator

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom Cornelia-Popescu Cornelia-Popescu Am detinut un contract cu Telekom,in calitate de persoana fizica, pentru furnizarea de internet , contract pe care l-am reziliat recent,inainte de expirarea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)