avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pașaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pașaport

Bună. Vreau sa merg in Ucraina in 3 ianuarie. In 2 ianuarie împlinesc 18ani si îmi expira buletinul.
Mi-am facut pasaport temporar (pe 1 an) împreună cu parintii. Mai e valabil pasaportul dupa ce împlinesc 18 ani? Si pot iesi din tara daca nu îmi schimb buletinul?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:55, 15 Decembrie 2016
Sigur ca e valabil pasaportul.
Nu are importanta ca va fi fi expirata cartea de identitate, nu v-o cere nimeni la frontiera dar sa stiti ca v-o puteti schimba si acum, daca vreti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie din spania in romania minor neinsotit, 17 ani tudorachenicoleta tudorachenicoleta buna seara!!am si eu o intrebare in ziua cand implinesc 18 ani imi expira buletinul,as putea pleca in romania cu cateva zile pana implinesc 18¿¿as ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate CYBORG CYBORG Buna ziua! 1.In acest an -2014- implinesc 60 de ani.Totodata in aprilie 2014 imi expira cartea de identitate.Trebuie sa merg la politie sa-l schimb? 2.Mama ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)