avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... citatie politia sinaia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

citatie politia sinaia

Buna seara,

Am si eu o mica problema daca pot spune asa.In data de 13.06.2009 am fost pana la Sinaia si m-a prins un radar fix cred, cu 127 km in localitatea Comarnic din cate am inteles. Masina fiind a prietenei fratelui meu, pe firma, i-a venit o foaie cum ca sa dea datele celui care conducea masina in ziua respectiva. Bun am dat datele mele si acum vreo 2-3 zile gasesc in cutia de scrisori o citatie cum ca trebuie sa ma prezint la Politia Sinaia din strada DN 1 ..in link este citatia. Eu n-am semnat nimic cum ca as fi primit citatia. Am sunat ca sa vad despre ce este vorba si am vb cu dna agent care mi-a trimis citatia.. I-am explicat ca n-am cum sa ajung in Sinaia si daca trebuie sa mi se suspende permisul il duc aici in Bucuresti, ca nu este nicio problema, dar tot insista ca trebuie sa merg ca altfel ma amendeaza cu 1500 ron cat scrie in citatie + alte sanctiuni, adica suspendarea permisului, si ca asa este cel mai bine ..sa merg.

"am scos linkul"


Va rog frumos sa-mi spuneti ce pot sa fac si cum sa procedez.

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2009
mitzan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 22:25, 2 Septembrie 2009
in primul rand ce este cu acest link postat ? nu cred de cuviinta sa fie postat aici,ce credeti am dreptate?
alexandra2006ro a scris:

in primul rand ce este cu acest link postat ? nu cred de cuviinta sa fie postat aici,ce credeti am dreptate?



N-am voie? n-am stiut ..am sa-l sterg, era atasata citatia. Am cum sa atasez altfel citatia?

Am sa redau citatia.

CITATIE NR.

Nume........adresa......

este chemat la acest organ de politie cu sediul in loc sinaia, strada dn1, jud prahova pentru ziua de.......in calitate de contravenient in cauza privind abateri regim circulatie. proba se face cu inreg foto/cam ..... a auto marca........ cu numarul de inmatriculare ...... din data de .........

In caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de art 2 pct 33 din legea 61/1991 modificata prevazuta cu amenda de 1000-1500 ron

acte necesare:
-buletin
-permis de conducere
-certificat de inmatriculare al auto.....


Va rog sa-mi spuneti daca nu ma prezint ce se intampla. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2009
mitzan, utilizator
Faptul ca ati sunat inseamna ca ati dat dovada de buna credinta!
Trimiterea invitatiei respective prin posta fara confirmare de primire nu poate sa demonstreze si faptul ca ati primit-o! Daca nu va prezentati , respectiva doamna agent va trimite procesul verbal de sanctionare contraventionala la directia de circulatie din orasul in care aveti domiciliul! Si veti primi din nou o invitatie sa va prezentati cu actul de identitate si cu permisul de conducere la politia rutiera!
Aveti 2 posibilitati:
--sa va prezentati la Sinaia si sa predati permisul de conducere urmand sa-l ridicati de la politia rutiera din orasul in care domiciliati(desi banuiesc ca doamna agent va avea de grija sa il trimita cu intarziere numai ca sa va raspunda cu o mica sicana!)
--sa asteptati sa fiti citata legal (cu confirmare de primire ) si puteti sa nu ridicati recomandata de la posta , iar atunci doamna agent nu va avea de ales si va trimite procesul verbal de sanctionare contraventionala asa cum v-am precizat mai sus!
Alegerea va apartine!
=D>
Referitor la link nu vad care este problema. Ati anexat actul cu pricina! =D>Chiar foarte bine pentru edificare!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
Imi cer scuze ,la mine apareau decat niste fete si nu puteam sa vad ,ce-i drept decat fetele lor frumoase .
Daca sa putut vizualiza de colegul Mihai este foarte bine pentru a putea primi raspunsul la intrebarile dv.
Cu respect,
Alexa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis ridicat abuziv mihaimssc mihaimssc pe scurt : Zi de targ auto la iesire din oras . Strada ingusta si dreapta , masini parcate si pe o parte si pe alta ( chiar langa semnele de oprire ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate cristi747 cristi747 Buna dimineata. Am o problema legata de numerele de inmatriculare provizorii. Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca se poate. In urma cu doua luni mai exact pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mi.a fost suspendat permisul pe 90 de zile datorita ... DGeorge08 DGeorge08 Buna ziua! Mi.a fost suspendat permisul pe 90 de zile datorita depasirii vitezei legale, in Bucuresti eu fiind din Pitesti. Dupa cele 15 zile de dovada am dat ... (vezi toată discuția)