avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare auto, proprietar decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare auto, proprietar decedat

In urma decesului unui unchi, am cumparat auto de la matusa. Nu am reusit finalizarea actelor ,deoarece unchiul nu aparea la finante . Doar am trecut auto la inpozit pe numele meu. Pe certificat apare numele unchiului.
Vreau sa vand masina .
Am : fiscal pe numele meu cu datele masinii, certificat deces unchi, testament de la unchi spre matusa.
Imi sunt suficiente aceste acte ?
Cel mai recent răspuns: nvp_playboy , utilizator 23:20, 15 Decembrie 2016
Nu pricep cum ati reusit sa inregistrati masina la fisc fara certificat de atestare fiscala de la vanzator. Sau matusa inregistrase masina la fisc pe numele ei in baza certificatului de mostenitor?
Nu mi amintesc exact . Cred ca am scos fiscal si la adresa matusii, erau datorii zero,figura masina iar numele de fam sunt toate la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscal masina genoveva-gina genoveva-gina buna ziua! am si eu o problema. am cumparat o masina iar vanzatorul nu ne-a dat fiscal, inistand sa mergem sa luam fiscalul de la vanzatorul anterior. Acesta ... (vezi toată discuția)
Act vanvare_cumparare auto TIBERIU K TIBERIU K Va Salut!Va rog o lamurire :am cumpatat o masina din orasul in care locuiesc am facut act vanz- cump cu proprietarul si ne-am inteles sa nu o inmatriculez pe ... (vezi toată discuția)
Cumparare autovehicul Ciprian19888 Ciprian19888 Buna ziua ! As dori si eu un raspuns avizat la urmatoarea speta . am cumparat un auto inscris in 2005 , prind contract vanzare cumparare fara notar , ... (vezi toată discuția)