avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este obligatoriu sa stau în preaviz?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este obligatoriu sa stau în preaviz?

Bună ziua,este obligatoriu sa stau în preaviz?ce poate sa-mi facă dacă nu stau în cele 20 zile de preaviz?va mulțumesc frumos!o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 15 Decembrie 2016
Riscati desfacerea disciplinara a CIM, pentru absente nemotivate.
Nu este obligatoriu sa stati in preaviz , insa in acest caz exista doau situatii posibile :
- fie incetarea disciplinara a c.i.m. pentru absente nemotivate

- fie incetarea c.i.m. prin demisie/concediere la expirarea perioadei de preaviz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. sunt ospătar la restaurant si vreau să îmi dau ... AlinaAM AlinaAM Bună seara. Sunt ospătar la restaurant si vreau să îmi dau demisia. Este obligatoriu să stau în preaviz? (vezi toată discuția)
Preavizul în cazul demisiei este obligatoriu ?dacă doresc sa ... Chiva53 Chiva53 Preavizul în cazul demisiei este obligatoriu ?dacă doresc sa demisionez si nu vreau sa stau în preaviz poate angajatorul sa ma oblige intr un fel sau sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua eu lucrez într-un supermarket suntem 2 fete programul ... Cristina Bandrabur Cristina Bandrabur Bună ziua eu lucrez într-un supermarket suntem 2 fete programul este de la 06.00 - 21.30 de luni pana sâmbătă și duminică de la 08-20.00. Sâmbăta ma ... (vezi toată discuția)