avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara. Sunt ospătar la restaurant si vreau să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara. Sunt ospătar la restaurant si vreau să îmi dau ...

Bună seara. Sunt ospătar la restaurant si vreau să îmi dau demisia. Este obligatoriu să stau în preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 1 Octombrie 2020
Da, daca angajatorul nu are alt angajat disponibil și asa vrea.
Și el.era obligat sa va tina conform contractului angajat cateva zile.
Nu este obligatoriu sa stati in preaviz , insa in acest caz exista doua situatii posibile :
- fie se va decide desfacerea disciplinara a c.i.m. pentru absente nemotivate, dupa efectuarea cercetarii disciplinare;

- fie incetarea c.i.m. prin demisie la expirarea perioadei de preaviz, fara a se mai dispune efectuarea cercetarii disciplinare;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul în cazul demisiei este obligatoriu ?dacă doresc sa ... Chiva53 Chiva53 Preavizul în cazul demisiei este obligatoriu ?dacă doresc sa demisionez si nu vreau sa stau în preaviz poate angajatorul sa ma oblige intr un fel sau sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua eu lucrez într-un supermarket suntem 2 fete programul ... Cristina Bandrabur Cristina Bandrabur Bună ziua eu lucrez într-un supermarket suntem 2 fete programul este de la 06.00 - 21.30 de luni pana sâmbătă și duminică de la 08-20.00. Sâmbăta ma ... (vezi toată discuția)
Preaviz Corina Andreea Corina Andreea Bună ziua, dacă contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, în cazul în care îmi dau demisia trebuie să stau în preaviz? Mulțumesc. (vezi toată discuția)