avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani imprumutati, proba video - recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani imprumutati, proba video - recuperare

Buna ziua..spuneti.mi va rog cum as putea sa.mi recuperez datoria ..ca am dat unei persoane suma de 400 lei dar singura dovada ce.o am este ca am filmat.o in acel moment..iar problema care este ca de cate ori o contactez imi bag tot feluri de motive ..de 4 luni tot asa o tine si nici pe cale amiabila nu vrea.Vreo procedura ?.
Cel mai recent răspuns: Giovana Croitoriu , Avocat 15:18, 2 Ianuarie 2017
Trebuie sa il acționați in instanța pentru acțiune in pretenții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare la conciliere zsoli71 zsoli71 Buna ziua! Pe parcursul a catorva ani am avut o colaborare cu o persoana si am primit sume de bani care nu reprezinta datorie, imprumut sau contract de niciun ... (vezi toată discuția)
Firma falimentara sau nu..... paladediana paladediana Suntem 5 angajati ai unei firme, care s-a inchis, si se va deschide alta sub un alt nume.Am fost dati in somaj dar nu ni s-au platit banii pe concediul de ... (vezi toată discuția)
Bani dati fara acte legale daniela_b daniela_b am imprumutat in luna septembrie o cunostinta cu 1500 ron si 350 E,si ma tot amana cu returnarea sumei,mentionez ca nu am facut nici un act oficial si nici ... (vezi toată discuția)