avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Valabilitate cerere reconventiala in apel/recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Valabilitate cerere reconventiala in apel/recurs

Buna ziua,

Pe fond am depus intampinare - cerere reconventionala pe care instanta a respins-o ca depusa tardiv din cauza unei stampile neimprimate integral pe plic, ca atare la momentul prezent drepturile de a ma apara imi sunt restranse .
Intr-un eventual apel sau recurs, cererea reconventionala pe care am depus-o in fond si in care am chemat si alte parti in dosar, va fi judecata sau nu in sensul daca celelalte parti chemate in instanta vor fi chemate sau nu ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: maxx_maxxx2004 , utilizator 22:59, 16 Decembrie 2016
Dosarul despre care vorbesc mai sus inca este pe fond in Bucuresti, insa fiindca mi-a paralizat pe o stupizenie cererea reconventionala si implicit dreptul la depunerea de probe ma gandeam sa incep in paralel o actiune similara la Judecatoria de care apartine locul desfasurarii faptelor, adica in Ilfov.
Plangerea penala a fost facuta, respinsa, motivand ca "nu exista faptele de furt - poze depuse, fals si uz de fals - facturile in ambele variante depuse, fals sub semnatura privata si inselaciune. Pe orice logica ai lua-o faptele sunt evidente, fapt pentru care la acest moment plangerea penala se afla la stadiul de contestatie la Judecatorie.
Este exact zicala din popor re formulata: "si f..urat si cu banii luati"....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modul de comunicare a actelor care mai pot fi atacate in termen de ”n” zile... andrei_pap87 andrei_pap87 de curiozitate, si preventiv in acelasi timp,intreb,si as fi recunoscator daca binevoieste cineva sa ma lamureasca si pe mine.... este normal ca un act emis ... (vezi toată discuția)
Apel sau recurs? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, In cadrul unui proces inceput pe vechea lege ( C.pr. civ. 1865 ) in august 2012, au mai intrat si alte parti prin martie 2013. S-a formulat o ... (vezi toată discuția)
Neinformare chemare in judecata alexandru_gabi alexandru_gabi Buna seara, Am fost chemat in judeacta recent de un fost angajator, pentru recuperarea unor presupuse datorii! Despre faptul ca am fost chemat in judecata am ... (vezi toată discuția)