Pe fond am depus intampinare - cerere reconventionala pe care instanta a respins-o ca depusa tardiv din cauza unei stampile neimprimate integral pe plic, ca atare la momentul prezent drepturile de a ma apara imi sunt restranse .
Intr-un eventual apel sau recurs, cererea reconventionala pe care am depus-o in fond si in care am chemat si alte parti in dosar, va fi judecata sau nu in sensul daca celelalte parti chemate in instanta vor fi chemate sau nu ?
Dosarul despre care vorbesc mai sus inca este pe fond in Bucuresti, insa fiindca mi-a paralizat pe o stupizenie cererea reconventionala si implicit dreptul la depunerea de probe ma gandeam sa incep in paralel o actiune similara la Judecatoria de care apartine locul desfasurarii faptelor, adica in Ilfov.
Plangerea penala a fost facuta, respinsa, motivand ca "nu exista faptele de furt - poze depuse, fals si uz de fals - facturile in ambele variante depuse, fals sub semnatura privata si inselaciune. Pe orice logica ai lua-o faptele sunt evidente, fapt pentru care la acest moment plangerea penala se afla la stadiul de contestatie la Judecatorie.
Este exact zicala din popor re formulata: "si f..urat si cu banii luati"....