avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia de intretinere

Buna ziua as avea o intrebare .Am un copil major dintr o casatorie anteriora care in momentul de fata este la o facultate de stiinte administrative la stat dar cu plata ... Fiind recasatorit cu un copil mic in momentul de fata cat trebuie sa platesc pensie alimentara pe luna? Precizez ca in momentul de fata eu ii platesc fetei mele majore 50 de euro pe luna doar ca fosta sotie ameninta ca ma da in judecata doriind mult mai multi bani. Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ser76 , utilizator 18:23, 15 Decembrie 2016
1/3 pt ambii copii, deci 1/6 din salariul net pt cel major
Degeaba va amenință fosta soție, doar fiica are capacitatea procesuala pt o acțiune în instanta.
Munciți în străinătate sau aveți la noi salariul în euro sau de ce ii dați în euro?
Câștigați doar 1350, de plătiți 225 de lei?
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2016
gi-jane2, moderator
Muncesc in strainatate cu un contract part time din care platesc chirie ,intretinere ,abea ma descurc pentru mine si fam mea din pacate mai multi bani nu imi permit a plati ficei mele ... va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara, stabilire cuantum minim ContSters401199 ContSters401199 Buna.ma intereseaza daca ma puteti ajuta cu un raspuns la problema mea.Am o fetita din prima casatorie,pana acum 2 ani ii dadeam pensia alimentara in Ro 100 ... (vezi toată discuția)
Partaj... incurcat helena76 helena76 In anul 2011 am divortat de comun acord cu ex-sotul.Fetita minora a ramas in intretinerea mea. Dupa o perioada in care nu ma mai descurcam, am hotarat sa plec ... (vezi toată discuția)
Domiciliul in strainatate e suficient ? mama fetei mele locuieste in germania unde este recasatorita ... Mantel Mantel Mama fetei mele locuieste in Germania unde este recasatorita din 2016. A platit pensie alimentara pana la majoratul fetei (asa era in hotarare ....,,pana la ... (vezi toată discuția)