avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adresa propietar dupa nr.top CF.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adresa propietar dupa nr.top CF.

Buna seara.Rog un raspuns in cea ce ma priveste referitor la adresa propietarului.Am un teren extravilan pe care il folosesc si platesc taxe de peste 35 de ani.Anul acesta am vrut sa vand terenul si in momentul cand am primit extrasul de C.F ,am observat ca mai exista o persoana cu cota de 4/8 propietate pe acest teren.Nu cunosc aceasta persoana, care nu a platit nici o taxa pana in prezent pe acest teren dupa cum reiese din evidenta de la Registrul Agricol al Primariei.Dupa cum reiese din extrasul de CF propietarul respectiv (cota 4/8) a dobandit dreptul de propietate prin succesiune la data de 01/01/1891 iar cei de la Cartea Funciara mi-au spus ca nu mai detin evidenta din acea perioada.Intrebarea mea este;
-prin ce metoda pot gasi adresa propietarului(care sigur este decedat) sau cum pot radia dreptul de propietate al aceste-i persoane in favoarea mea,eu cel care am folosit si achitat taxele pe acest teren la fel si parintii mei cat au fost in viata.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters220737 , utilizator 09:27, 5 Ianuarie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la un cabinet de avocat cu actele .Nu puteti radia un drept de proprietate al altei persoane . Puteti invoca uzucapiunea de 30 de ani asupra acelui teren, prin instanta.
Multumesc pentru raspunsul dvs. la intrebarea mea .La multi ani si un An nou cu sanatate si inpliniri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demersuri pentru rectificarea cartii funciare in sensul radierii inscrierii dreptului prin uzucapiune tudorlcn tudorlcn Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare legata de urmatoarea situatie: Socrii mei detin un teren obtinut prin succesiune in anul 1995 .Pe acest teren doresc ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un teren. cum verific daca acesta este intravilan sau extravilan? trinity2012 trinity2012 Buna ziua, As dori sa primesc, va rog, mai multe lamuriri in legatura cu rezolvarea urmatoarei situatii: Doresc sa cumpar un teren intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)
Lesire din indiviziune si uzucapiune duky duky Buna ziua , detin un teren cumparat cu contract de vanzare facut in baza certificatului de mostenitor,doar pentru 3/8 din teren in 1993.Cealalta parte este pe ... (vezi toată discuția)