avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Respingere înscriere in cf a unei HOT.. Def. Irev. ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Respingere înscriere in cf a unei HOT.. Def. Irev. Acțiune revocatorie pauliana

Am o HOT. Def. Irev. Imbogatire fata just temei cu obligarea paradei la contravaloarea prejudiciului si am si o HOT. Def. Irev. pauliana prin care s-a revocat contractul de intretinere cu uzul
Fruct viager facut de parata cu propriul fiu prin care își înstrăinează cota ei a paradei de 1/2 din imobil ), pt a deveni insolvabila financiar) . Pentru a o putea executa silit pe parata , am solicitat la OCPI ÎNSCRIEREA IN CF A H.D.I -acțiune pauliana prin care s-a revocat contractul de intretinere pt 1/2 din imobil DAR SPRE SURPRINDEREA MEA AZI OCPI LA peste 30 zile de la cerere la care s-au depus in scris din partea avocatului toate clarificarile, registratoarea s- a anteprinuntat ca imi va da respingere ... Ca nu poate înscrie in cf HOT Def Irev pauliana de revocare ... Iar fara aceasta înscriere eu nu pot înainta dosarul de executare silită pe 1/2 din imobil Va tog sa ma sfătuit ce pot sa fac. Mii de multumiri anticipate.

Alte discuții în legătură

Actiune revocatorie-pauliana parvu emilia parvu emilia Buna ziua, Va rog foarte mult sa imi spuneti dpdv legal ce actiune sa introduc pt. obligarea la contravaloarea de piata a terenului inscris in certif meu ... (vezi toată discuția)
Este posibilă redonarea unui imobil donat care face obiectul urmăririi silite? WA68 WA68 Sunt creditor cu o sentinta definitiva a ICCJ pentru 100.000 Euro si am inceput urmarirea executiei silite din care a rezultat starea de insolvabilitate a ... (vezi toată discuția)
Actiune pauliana loredana24 loredana24 buna seara. X introduce actiune pauliana impotriva lui A, B, C. A este debitorul care ii datoreaza lui X o suma de bani in urma unei hot def si irevocabile ... (vezi toată discuția)